Dulci si fragezi, biscuitii in 2 culori sunt gustarea perfecta pentru adulti si copii.
Nu sunt greu de preparat dar necesita timp de racire a aluatului la frigider
Ingrediente :
150 g unt (la temperatura camerei)
100 g zahar
un sfert de lingurita praf de vanilie
200 g faina
o jumatate de lingurita praf de copt
un sfert de lingurita sare
2 linguri cacao
1 albus de ou
Mod de preparare:
Se amesteca untul cu zaharul si vanilia cu ajutorul unui mixer pana obtinem o crema
Separat amestecam faina cu sarea si praful de copt
Se adauga amestecul de faina peste amestecul de la punctul 1 si se framanta cu mainile timp de 2-3 minute pana la obtinerea unui alual moale
Se imparte aluatul in 2 si in una din parti incorporam 2 linguri de cacao
Se invelesc bucatile de aluat in folie de plastic si se lasa la frigider dim de 30-45 de minute
Se scot din frigider si se modeleaza niste suluri din ambele tipuri de aluat, atat din cel alb cat si din cel maro
Se aranjeaza cate 3 de diferite culori pe un rand si deasupra la fel incercand sa nu suprapunem aceleasi culori
Se taie si se pun in tava
Se coc in cuptorul preincalzit la 160 ℃ pentru aproximativ 12-15 minute.
Copyright Toate drepturile sunt rezervate.
Fotografiile prezente pe acest site se afla sub incidenta unor clauze contractuale privind cedarea drepturilor de autor catre terte persoane fizice sau juridice.
Utilizarea lor, fara acordul scris al autorului site-ului se va pedepsi conform legii.